Sinds 2010 is TMG Squash organisator van (jeugd)squash in Nederland. Jaarlijks organiseren we onderandere de TMG Junior Squash Series bestaande uit maandelijkse jeugdevenementen en het TMG Squashkamp. Het promoten en ondersteunen van de squashsport bij voornamelijk jeugd is dan ook het voornamelijkste doel geweest van oprichters Tom Lucas Marc ter Sluis & Guido Ploem. Deze missie wordt ondersteund door een aantal betrokken sponsoren als MKB Media & Dunlop.

Op onze toernooien, waar gebruikt wordt gemaakt van ‘niveau categorieën’ in plaats van leeftijds categorieën is dan ook plaats voor elk niveau speler. Ben je net begonnen en vind je het squashen super leuk? Dat is al genoeg om aan TMG mee te doen. Plezier staat bij ons op #1. Of je nu een aantal jaar speelt of pas net bent begonnen je bent van harte welkom op onze toernooien.

Wij van TMG vinden deze lage toegankelijkheid erg belangrijk en doen er dan ook alles aan om jouw eerste toernooi ervaring zo leuk mogelijk te maken.

Zoals je misschien al merkt draait het op onze toernooien niet alleen om squash, maar vooral om een leuke dag te hebben met nieuwe squashvriendjes op en rond de squashbaan! Schrik niet wanneer je een groot springkussen ziet staan of wordt getrakteerd op heerlijke verse oliebollen.

Meer vragen over hoe een TMG Toernooidag eruit ziet of wil je meer weten of twijfel je om je in te schrijven? Neem dan contact op info@tmgsquash.nl 

Toernooien 2022/2023

2 oktober 2022 – Victoria Rotterdam

13 november 2022- Match Amsterdam

18 december 2022 – Houtrust Den Haag

29 januari 2023 – Frans Otten Stadion Amsterdam

19 maart 2023 – Centre Squash Drachten

23 april 2023 – Squash Time Eindhoven

25 juni 2023 – Squash Almere

Inschrijven kan door op de link (naam Squashcentrum) te klikken.