Start Euregio competitie 2022/2023

Aanstaande zondag is het dan eindelijk weer zo ver, de Euregio competitie 2022 – 2023 gaat van start! Het wedstrijdschema is te zien op sbn.toernooi.nlLet op! Het programma na speelronde 1 wordt begin komende week verder bijgewerkt. Dit staat momenteel nog niet in het format van driehoek wedstrijden of een vier teams format. Op de euregio site vindt je de benodigde links voor de competitie.

De afgelopen twee weken zijn we tegen wat moeilijkheden aangelopen waardoor het schema pas laat gepubliceerd kon worden. Toernooi.nl kent op dit moment de optie van driehoek wedstrijden en wedstrijden in een vier teams format nog niet. Ook zijn een aantal Euregio locaties nieuw voor het programma. Dat wordt momenteel nog bijgewerkt door de software leverancier. In het PDF staan de locaties van iedere wedstrijd goed, we streven ernaar om dit op toernooi.nl uiterlijk woensdag 19 oktober ook correct te hebben. 

Team opgaves

Op dit moment hebben we nog niet alle teamopgaves ontvangen. Heb je dit nog niet gedaan, stuur deze dan alsnog even op met het document dat de teamcaptains per mail hebben ontvangen.