Poule indeling seizoen 2014 – 2015

De inschrijving voor de competitie seizoen 2014-2015 is inmiddels gesloten. Doordat in een aantal categorieën het aantal inschrijvingen erg laag was hebben we een aantal poules moeten samenvoegen. Tevens hebben we een aantal teams in een andere poule geplaatst dan waarin ze zich hebben opgegeven om tot een betere verdeling te komen.

Verder dient te worden opgemerkt dat de inschrijving voor de Heren E zal sluiten op 1 oktober 2014.

De nieuwe poule indeling staat inmiddels op onze website. (Kijk bij competitie 2014-2015 en dan bij ‘teams’). Onze vraag aan jullie is:
check heel goed de poule waarin je team is ingedeeld. Mocht je bezwaren hebben m.b.t. de indeling, neem dan a.u.b. zo spoedig mogelijk telefonisch contact op met onze competitieleider Marchel Bardis. Doe dit in ieder geval VOOR dinsdag 2 september 20.00 uur, vanaf dat moment gaan we ook daadwerkelijk het schema maken. Marchel is te bereiken op nummer: 06 2515 4373.

Hoe gaat het nu verder?

Tot dinsdag 2 september 20.00 uur kunnen er eventueel nog wijzigingen in de poule-indeling plaatsvinden. Daarna gaan we aan de slag met het speelschema. Een eerste versie daarvan staat misschien al dinsdagavond laat op de website. Waarschijnlijker is dat dit woensdagavond 3 september zal zijn. Let op: dit is een voorlopige versie van het speelschema, hierin kunnen nog (kleine) wijzigingen worden gemaakt.

Als het schema online staat ontvang je hierover een mail. Opmerkingen m.b.t. het schema kunnen nog worden gemaakt t/m vrijdag 5 september 20.00 uur. Indien nodig zullen er op vrijdagavond nog wijzigingen in het speelschema worden aangebracht. Vanaf zaterdag 6 september is het schema definitief.