Competitieschema

Het is zover: het competitieschema voor het Euregio seizoen 2012/2013 staat online! Let op: dit schema is nog niet helemaal definitief. Indien er gegronde redenen zijn om nog aanpassingen te maken aan het schema, dan horen wij dat graag voor dinsdag 11 september, 18.00 uur. Na 22.00 uur op dinsdag 11 september zal het schema definitief worden gemaakt.

Al eerder is opgemerkt dat we dit jaar GEEN competitiegids meer zullen hebben. Alle informatie m.b.t. het squashseizoen staat op onze website.

Inmiddels zijn datum en locatie voor het eindtoernooi definitief bekend: op zaterdag 20 april 2013 zaal het eindtoernooi plaatsvinden in de Citadel te Enschede. Wij hopen dat dit toernooi net zo gezellig en succesvol zal worden als het afgelopen toernooi in Hellendoorn. Zet deze datum alvast in je agenda: dit toernooi wil je niet missen!