Competitieschema online!

Het competitieschema voor dit jaar is online gezet. De effecten van corona zijn er nog steeds: er zijn dit jaar minder inschrijvingen dan in het pre-corona tijdperk. Dit heeft geleid tot wat kleinere poules en daardoor ook wat minder speeldagen maar we zijn al blij dat er weer gespeeld kan worden!

In de Heren C1 Oost zijn er 5 teams actief. Dit zou hebben geleid naar 4 speeldagen. Dat vonden we wat weinig. We hebben dan ook besloten dat er in deze poule 3 keer tegen elkaar wordt gespeeld waardoor we 6 speeldagen hebben. Verder is dit schema alleen maar mogelijk (als we alle teams op dezelfde dag willen laten spelen) om alle teams bij elkaar in 1 centrum te laten komen.

Voor drie- en vierhoekswedstrijden hebben we op onze website formulieren staan waarop de baan indeling staat. Voor deze vijfhoekswedstrijden hebben we deze formulieren nog niet maar deze zullen binnekort worden toegevoegd. Wanneer er een vijfhoekswedstrijd wordt gespeeld gaat het om 20 wedstrijden. Normaal gesproken spelen we op 1 baan 6 wedstrijden. Voor een vijfhoekswedstrijd is het daarom raadzaam om 4 banen te reserveren waarbij er gemiddeld 5 wedstrijden op een baan gespeeld kunnen worden.

Rest ons nog jullie heel veel plezier te wensen het komende seizoen!