Update Euregio Competitie: competitie NIET van start op 7 maart.

De afgelopen week heeft iedereen kunnen horen dat de huidige lock down wordt verlengd tot 2 maart. Of de avondklok ook zal worden verlengd is op het moment van dit schrijven nog niet duidelijk.
De start van onze competitie staat gepland voor zondag 7 maart. Ik denk dat iedereen kan aanvoelen dat de kans dat er op 7 maart weer competitie kan worden gespeeld uiterst klein is. We vinden dan ook belangrijk om nu alvast duidelijkheid te geven: we hebben besloten dat de competitie NIET van start gaat op 7 maart. De kans dat er dit jaar nog een competitie gespeeld kan worden is daarmee ook uiterst klein geworden maar we willen toch nog niet helemaal de handdoek nu al in de ring gooien. Houd daarom deze website in de gaten voor nieuwe updates.