Supercup en eindtoernooi

Vandaag is er in Zwolle gestreden om de Supercup en is het eindtoernooi van Euregio squash gespeeld.

De dag werd begonnen met de supercup wedstrijden. In de heren B streed het team van Centre Squash Drachten tegen het team van Racket & Fit Center Borne. In de Heren C namen Squadraat en Dropshot Enschede het tegen elkaar op. Na een aantal mooie wedstrijden  en een aantal spannende 5-setters waren het uiteindlijk Racket & Fit Centre Borne en Squadraat die aan het langste eind trokken. Beide teams gefeliciteerd! Helaas kon de strijd om de supercup in de Heren D geen doorgang vinden doordat het voor de Stadjershal niet mogelijk was om een team af te vaardigen. De Supercup in de Heren D gaat dus, helaas zonder strijd, naar SRGL in Leusden.

Foto boven: de Supercup winnaars in de Heren B met van links naar rechts: Marcel ten Voorde, Johan van Affelen, Hessel Rekers (achter), Nicola De Benedictis (voor) en Pieter Buikema.

Voor de volledigheid hier de individuele uitslagen van alle wedstrijden in de Supercup.

Heren B

Drachten – Racket & Fit Center Borne

Lars Rustenburg – Hessel Reekers 0-3 (6-11, 5-11, 5-11)

Wouter Rutjes – Dennis Meijerink 1-3 (11-7, 7-11, 6-11, 8-11)

Ruben Altena – Nicola De Benedictis 3-1 (11-7, 11-13, 11-5, 11-2)

Falko Volbeda – Marcel ten Voorde 0-3 (6-11, 8-11, 4-11)

 

Heren C

Squadraat – Dropshot

Kiro Janssen – Thijs Winters 3-0 (14-12, 11-7, 11-5)

Bauke de Boer – Winston Nathoenie 2-3 (7-11, 10-12, 11-9, 11-9, 5-11)

Bronger Spandauw – Joeri Lechevallier 3-2 (11-7, 5-11, 7-11, 11-9, 11-9)

Bimal Brajapati – Peter Hoekstra 3-0 (11-5, 11-3, 11-5)

Na de Supercup ging het toernooi van start met 41 ingeschreven deelnemers. In de Dames D ging de overwinning naar Marissa Kiers. In de Heren D was de jongste deelnemer de sterkste: Hugo Idzes. In de Heren C was het Winston Nathoenie die geen enkele game verloor en de terechte winnaar was. In de Heren B ging de beker wederom naar Hessel Reekers. Hessel neemt de wisselbeer tegenwoordig al niet eens meer mee naar het toernooi, de kans is zo’n beetje 100% dat hij deze aan het einde van de dag toch weer mee moet nemen naar huis :-). De volledige uitslagen van het toernooi zijn hier te vinden.

Al met al een geslaagd toernooi waarbij we KEK squash hartelijk willen bedanken voor het beschikbaar stellen van de prijzen en het ontwerp (en levering) van de jubileum shirts. We hebben van verschillende spelers gehoord dat de shirts heerlijk zitten en we hopen dan ook dat we deze bij toekomstige squashevenementen vaak zullen zien.

Verder willen we Squash en Cardiofit centrum Zwolle hartelijk bedanken voor de gastvrijheid en het beschikbaar stellen van de banen. Dagmar en team: het was helemaal top!

Als laatste willen we nog melden dat de inschrijving voor het seizoen 2019/2020 inmiddels is geopend. Inschrijven kan door hier te klikken. Voor 1 juli zullen we alvast de eerste speeldagen van het nieuwe seizoen bekend maken. Houd hiervoor de website in de gaten. De laatst mogelijke dag om in te schrijven voor de competitie 2019/2020 is 31 augustus!

Rest ons nog een ieder een mooie zomer(vakantie) toe te wensen en hopelijk zien we elkaar weer in het nieuwe seizoen!!!!!