De play-offs……

Afgelopen zondag zijn de play-offs gespeeld om het kampioenschap in de diverse poules van de Euregio competitie. In Drachten werd er in drie poules gestreden om de kampioenschappen in de heren B1, C1 en D1 van Euregio Noord. Voor Euregio Oost gebeurde dat in de poules B1, C1, C2 en D1 bij Squash Apeldoorn. Voor het Euregio bestuur was het wel een spannende dag: dit was de eerste keer dat er in deze vorm om het kampioenschap werd gestreden en we waren benieuwd hoe het zou verlopen.

We kunnen nu wel stellen dat de play-offs een succes waren. Er werd zeer sportief gestreden en de sfeer was zeer positief. Een formele evaluatie moeten we nog doen maar deze play-offs lijken vooralsnog een blijvertje!

Rest nog het bedanken van Centre Squash Drachten en Squash Apeldoorn voor hun gastvrijheid met betrekking tot het hosten van de play-offs. Dank, het was perfect!

And last but not least: DE WINNAARS:

Euregio Noord:

Heren B1: Drachten 5

Heren C1: Squadraat 1

Heren D1: De Stadjershal 7

Euregio Oost:

Heren B1: Racket & Fit Center 1

Heren C1: Dropshot 1

Heren C2: Citadel 1

Heren D1: SRGL

Op 16 juni wordt er nog gestreden om de supercup. De winnaars van de poules in Euregio Oost en Noord zijn hiervoor uitgenodigd (behalve Heren C2 Oost, hiervan is geen tegenhanger in Noord). Er zal voorafgaand aan het eindtoernooi worden gespeeld om de supercup: welk team mag zich kampioen noemen van heel Euregio Squash. Dus de winaars van de B1, C1 en D1 spelen tegen elkaar op 16 juni. Het precieze tijdstip gaan we nog vaststellen (hangt af van de totale deelname aan het eindtoernooi). De spelers die om de supercup spelen kunnen ook nog meedoen met het toernooi (dan wel even inschrijven, dat kan door hier te klikken).

 

Hieronder de foto’s van alle winnende teams.