Play-offs zondag 2 juni 2019

Op zondag 2 juni bepalen de play-offs wie zich de regio-kampioenen van seizoen 2019 mogen noemen. De top-3 van Euregio Oost speelt de play-offs bij Squash Apeldoorn. De beste 3 van Euregio Noord doen dat bij Centre Squash Drachten. De eerste wedstrijden beginnen om 13.00 uur. Alleen een team dat deelneemt aan de play offs kan kampioen worden. Indien een top-3 team geen team op de been kan brengen, ontvangt de nr. 4 uit de betreffende poule alsnog een uitnodiging om mee te spelen. Voor een speelgerechtigd team dat niet deelneemt aan de play-offs, geldt het normale Euregio reglement m.b.t. het niet opstellen van een team voor een wedstrijd.

De volgende teams zijn uitgenodigd:

Euregio Oost

Heren B1:
Racket & Fit Center 1
Sports Planet/Bent Sport 1
Topsquash Nijkerk 1

Heren C1:
Dropshot 1
Sport Kerschoten 1
Squash Apeldoorn 2

Heren C2:
Citadel 1
SC Deventer 1
Racket & Fit Center 2

Heren D1:
Squash Plus 2
Squash Apeldoorn 3
SRGL

Euregio Noord:

Heren B1:
CS Drachten 5
De Stadjershal 4
De Stadjershal 1

Heren C1:
Squadraat 2
Squadraat 1
CS Drachten H6

Heren D1:
De Stadjershal 7
De Stadjershal 8
CS Drachten H9

De uitreiking van de regio kampioensschalen is meteen na afloop van de play-offs.

De regionale kampioenen van Oost B, C1 en D; en die van Noord B, C en D spelen om de Euregio Supercup 2018/2019. De apotheose bereikt zijn hoogtepunt tijdens het Euregio eindtoernooi dat gehouden wordt op zondag 16 juni in Squash Zwolle. Daar bepaalt één onderlinge teamwedstrijd welke Noord/Oost kampioen zich tot de allerbeste van de gehele Euregio mag kronen.

Let wel: voor de kampioen van Euregio Oost C2 is er geen Super Cup. Uiteraard worden de spelers van dit team, evenals alle andere spelers, van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het individuele Eindtoernooi van Euregio, dat in het teken staat van het 25-jarige jubileum. Een jubileum dat wordt gevierd, met een speciaal voor die gelegenheid ontworpen, jubileum shirt.

Dus zorg ervoor dat je het Eindtoernooi niet mist en schrijf je nu in. Om zelf een balletje te slaan en/of om je favoriete regionale kampioen aan te moedigen. Maar misschien ook om zo een limited version van het Euregio jubileum-shirt te bemachtigen. Een absolute ‘must have’.

Alle teams veel succes gewenst.