Euregio Eindtoernooi 16 juni in Zwolle

Op 16 juni staat het Euregio eindtoernooi gepland bij Squash & Cardiofit Centrum Zwolle. Je kunt je vanaf nu voor dit toernooi opgeven. Dat kan via https://tjois.nl/toernooi/ (of via een directe link door hier te klikken). De opzet van het toernooi zal iets anders zijn dan voorgaande jaren. Zo zal het toernooi worden begonnen met 12 wedstrijden in het kader van de supercup. De beste teams uit Euregio Noord spelen tegen de beste teams uit Euregio Oost om de supercup kampioensschaal:

Noord Heren B1 – Oost Heren B1

Noord Heren C1 – Oost Heren C1

Noord Heren D1 – Oost Heren D1

We beginnen om 11.00 uur met de supercup wedstrijden. Meteen aansluitend wordt het toernooi gespeeld. Dit jaar zal er geen buffet zijn na afloop van het toernooi. In plaats daarvan ontvangt elke deelnemer het Euregio jubileum shirt: Euregio Squash bestaat dit jaar 25 jaar! De oplage van dit shirt is beperkt en wij verwachten dan ook dat het een heus “collectors-item” gaat worden.

Het inschrijfgeld voor dit toernooi bedraagt 15 Euro en het maximale aantal deelnemers is gesteld op 70.

Tot ziens op 16 juni!!!