Nog minder dan een maand om je team in te schrijven….

Het aantal ingeschreven teams voor de Euregio competitie seizoen 2018-2019 loopt gestaag op. Op dit moment staat de teller op 23 teams. Dat is vergelijkbaar met het aantal teams dat zich vorig jaar rondom dit tijdstip had ingeschreven. De verwachting is dan ook dat er nog een behoorlijk aantal teams bij gaan komen. Mocht je op dit moment nog niet zijn begonnen met het verzamelen van spelers voor je team dan is dat nu de goede tijd om te doen. Ongetwijfeld zijn er nog spelers op vakantie die wellicht op dit moment moeilijk te bereiken zijn waardoor de deadline van 1 september sneller dichterbij komt dan je denkt. Op 31 augustus sluit de inschrijving om 23.59 uur. Wil je dit jaar meedoen? Zorg dan in ieder geval dat je je team voor dat tijdstip hebt ingeschreven!!!!!