Inschrijving seizoen 2017 – 2018 geopend

De inschrijving voor het seizoen 2017-2018 is geopend. Inschrijven kan via onze site of door rechtstreeks hier te klikken. Als je met hetzelfde team inschrijft dat ook afgelopen seizoen heeft meegedaan, dan ben je in een paar klikken klaar.

Inschrijven kan t/m 31 augustus. De eerste competitiewedstrijden zullen zoals gewoonlijk in september plaatsvinden.

Bij inschrijving schrijf je je team bij voorkeur in in de poule waar je, gezien de resultaten van afgelopen seizoen, thuishoort. Ben je gepromoveerd, dan speel je een trapje hoger. Ben je gedegradeerd, dan kom je in principe uit in een lagere poule.
De uiteindelijke indeling hangt af van het aantal inschrijvingen per poule. Het kan zijn dat we hier bij het maken van de uiteindelijke indeling nog iets in moeten schuiven.