Euregio toernooiplanner online!

Heb je al wel eens zin gehad om een toernooitje te organiseren maar zie je op tegen het maken van de speelschema’s? Dan is de Euregio toernooiplanner wellicht iets voor jou. Meer dan anderhalf jaar is er hard aan gewerkt en eindelijk vinden we hem nu goed genoeg om online te zetten. Maak een toernooi aan, verspreid de inschrijflink, na de sluiting van de inschrijving maak je het toernooi, print al je benodigde wedstrijdformulieren uit etc. Het organiseren van een toernooi is met een paar kliks zo gedaan. En dat alles gratis en voor niks.

Er worden 3 speelsystemen ondersteund:

  1. Het knock-out systeem (inclusief plate)
  2. Het poule – knock-out systeem (eerst spelen in poules en daarna gaan de beste spelers door in een knock-out systeem).
  3. Het poule – poule systeem (eerste spelen in poule en waarna opnieuw poules worden gevormd van de winnaars, de nummers 2, etc.)

De toernooiplanner is hier te vinden. Wil je eerst een rustig kijken wat er allemaal mogelijk is, lees dan eerst hier de handleiding.

De software is uitgebreid getest maar het is natuurlijk altijd mogelijk dat er nog foutjes in zitten. Vind je een fout, meld dit dan aub aan Roelof de Vries (roelof.de.vries@euregio-squash.nl).