Aanmelden Adri van Noort Award

Squash clubs, bestuurders en squashers worden gevraagd vrijwilligers aan te melden voor de jaarlijkse “Adri van Noort Award”.

De deadline voor aanmelding is vrijdag 20 januari.

Op zondag 13 februari 2017 de finale dag van het NK senioren wordt de “Adri van Noort vrijwilliger van het jaar Award” uitgereikt rondom de finales.

De vrijwilliger van het jaar is een squashliefhebber die een langere periode uitzonderlijke verdiensten voor de squashsport in Nederland heeft (gehad) door :

–  het inspireren van de squashwereld op verscheidene vlakken of

–  het op een bijzondere wijze de squashsport in Nederland of Iinternationaal op de kaart te zetten of

–  nuttig en lofwaardig optreden ten behoeve van de squashsport in het algemeen en de squashsport in Nederland in het bijzonder

De commissie voor het uitreiken van de Awards bestaat uit Roelof de Vries (voorzitter Euregio Squash) Maurice Wolters (oud-bestuurslid SBN), Jos Overdijk (oud-bestuurslid SBN) en Marc Veldkamp (Oud-directeur SBN). Uit de aanmeldingen worden op basis van bovengenoemde criteria twee weken voor de NK drie vrijwilligers genomineerd. Op de finale dag ban de NK wordt de winnaar bekend gemaakt.

Genomineerden vorig jaar waren: Moniek de Boer, Squashdraat (studenten squashvereniging) en Ronald Permentier (winnaar).

Kandidaten kunnnen met begeleidende motivatie tot 20 januari aangemeld worden bij willem@squashbond.nl