Inschrijven NK mogelijk tot en met komende donderdag 23 januari

De eerste twee weekenden van februari staat de NK weer op het programma. Het eerste weekend staat in het teken van de kwalificatie (1 februari), de hoofdronde is in het weekend daarna.

In het verleden werden beide weekenden afgewerkt in Amsterdam (Frans Otten Stadion). Dit jaar vindt de kwalificatie in vier verschillende centra plaats. Een van de redenen om dit te doen is om de reistijd voor niet-Randstedelingen te beperken.

In het Euregio gebied zal de kwalificatie plaatsvinden op 1 februari bij Squash Zwolle. De NK ik voor alle niveaus. Heb je altijd al een keer mee willen doen aan de NK? Geef je dan op voor de kwalificatie voor komende zaterdag. Dit kan nog t/m 23 januari 2014.

Inschrijven kan via de volgende link: toernooi.nl
Voor meer informatie zie ook de website van de SBN: squash.nl