Inschrijformulier competitie 2021 - 2022

Dit is het inschrijfformulier voor de Euregio Squash competitie seizoen 2021 - 2022. Hier volgt een korte beschrijving van de stappen hoe je je in moet schrijven.

 1. Kies als eerste het centrum waar je gaat spelen.

 2. Kies vervolgens "Nieuw team" als je een nieuw team wilt opgeven dat vorig jaar niet meespeelde in de Euregio competitie. Indien je vorig jaar ook al met je team meespeelde: selecteer dan dit team.

 3. Selecteer vervolgens de regio, de categorie, het niveau en de poule waarin je wilt spelen. Heb je in stap 2 een team geselecteerd dat vorig jaar ook al meedeed, dan worden de gegevens overgenomen van de poule waarin je vorig jaar speelde.

 4. Geef de spelers op die meespelen. Heb je in stap 2 een team geselecteerd dat vorig jaar ook meedeed dan staan automatisch alle spelers die vorig jaar ook meededen en een SBN nummer hebben alvast getoond (met een maximum van 10 spelers, dit het het maximale aantal spelers dat in een team mag zitten). Zijn er spelers die niet meer meedoen? Verwijder ze dan door op het rode kruisje bij de naam te klikken. Is de speelvolgorde veranderd? Sleep dan de namen in de juiste volgorde.
  Je hebt nu 3 mogelijkheden om spelers bij het team te voegen:

  • De speler heeft vorig jaar ook al in de Euregio competitie gespeeld. Je kunt de speler dan toevoegen door te zoeken op SBN nummer.(Indien je de SBN nummers niet meer weet kun je ze vinden door bij je team van vorig jaar te kijken op de Euregio site).
  • De speler heeft vorig jaar niet meegespeeld in de Euregio competitie maar heeft al wel een SBN nummer. Je hoeft dan alleen de naam en het SBN nummer in te geven.
  • De speler heeft nog geen SBN nummer. Je moet nu naam, adres, woonplaats, geboortedatum etc. van de speler ingeven.

 5. Kies een teamcaptain door een van de spelers te selecteren met de radio buttons.

 6. Vermeld vervolgens het e-mail adres en het telefoonnummer van de teamcaptain.

 7. Kies een gebruikersnaam en wachtwoord. Dit heb je nodig om in de toekomst wijzigingen aan te kunnen brengen in je team en om de uitslagen van de wedsstrijden in te voeren.

 8. Vermeld een IBAN banknummer (+ tenaamstelling etc.) waarvan het inschrijfgeld afgeschreven kan worden.

 9. Bij opmerkingen kun je bijvoorbeeld vermelden waarom je je team in een bepaalde poule hebt ingschreven, je de naam van je team wilt wijzigen omdat je een sponsor hebt gevonden etc.

 10. Accepteer vervolgens dat het inschrijfgeld van je rekening wordt afgeschreven en geef aan dat je op de hoogte bent van het reglement.

 11. Als je nu op de knop "Inschrijven" klikt dan wordt je team automatisch ingeschreven. Je ontvangt hiervan ook meteen een e-mail ter bevestiging.Het centrum waar gespeeld gaat worden:
Het team deed vorig jaar ook al mee of het gaat om een nieuw team:
Geef hier de nieuwe teamnaam:
Spelen in regio:
Spelen in categorie:
Niveau:
Poule nummer:

Spelers invoeren:

Speler heeft vorig jaar meegespeeld en had toen ook al een SBN nummer
Speler heeft wel een SBN nummer maar heeft vorig jaar niet meegespeeld
Speler heeft nog geen SBN nummer.

Alleen leden eigen centraNaam teamcaptain (= niet te editen, de naam van de hierboven geselecteerde speler wordt getoond):
E-mail adres teamcaptain:
Telefoonnumer teamcaptain:

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

IBAN:
Ten name van:
Geboortedatum:
Adres:
Postcode:
Plaats:

Opmerking(en):

Ik ga akkoord met 1) Het reglement, 2) met de afschrijving van 160 Euro inschrijfgeld van bovenstaande rekening, 3) met de publicatie van de namen van de spelers in het team op de website van Euregio Squash en 4) dat persoonlijke gegevens worden gedeeld met de Squash Bond Nederland (SBN).