Euregio eindtoernooi 9 mei in Hoogezand

De competitie is nog in volle gang en in nog geen enkele poule is op de beslissing gevallen. In een aantal poules is het nog heel erg spannend: in Oost Heren C1 is het verschil tussen de nummer 1 en de nummer 4 slechts 9 punten. Het toeval wil dat deze 4 teams elkaar ook nog eens op de allerlaatste speeldag tegenkomen in een vierhoekswedstrijd. In Heren D1 Noord lijkt de race om te titel te gaan tussen Hoogezand 3 en Stadjershal 9. Met nog 2 speedagen te gaan is het verschil tussen deze twee teams maar 4 punten.

Zoals jullie hebben gemerkt is het seizoen dit jaar wat langer dan voorgaande jaren. Dit maakt het mogelijk om alle vakanties (herfstvakantie, Kerstvakantie en voorjaarsvakantie) vrij te houden van wedstrijdenen. Tot nu toe heeft dit geleid tot een zeer laag aantal afmeldingen van teams en daarmee is het aantal boetes en strafpunten dat is uitgedeeld dit jaar gedaald tot een historisch minimum. Wij zijn hier zeer blij mee! Voor het sezieon 2015-2016 kiezen we daarom voor dezelfde opzet: redelijk vroeg in september beginnen en eindigen laat in april.

Dit brengt wel met zich mee dat het eindtoernooi ook iets later zal worden gespeeld. Dit jaar zal dat zijn op zaterdag 9 mei in Hoogezand. Traditioneel zullen na afloop van dit toernooi de bekers van de competitiie worden uitgedeeld. De opzet van dit toernooi zal vergelijkbaar zijn met de afgelopen jaren: er wordt om 12.00 uur begonnen, je speelt minimaal drie wedstrijden en rond 18.00 uur kan elke deelnemer deelnemen aan het buffet.

Binnenkort openen wij de inschrijving voor het eindtoernooi. Zodra dit het geval is zullen we jullie hiervan op de hoogte brengen. Wij wensen jullie nog een paar mooie laatste competitiedagen toe en hopen dat jullie 9 mei alvast zullen reserveren in jullie agenda om naar Hoogezand te komen.