Wedstrijdschema seizoen 2014 – 2015 definitief

Vanaf dit moment staat het definitieve speelschema voor het Euregio seizoen 2014-2015 op onze website. Ten opzichte van het schema dat afgelopen woensdagavond online is gezet zijn er twee wijzigingen:

  • De grootste wijziging is dat Heren D1 Noord geen 9 teams bevat maar 10 teams (door een probleem bij de registratie was de inschrijving van een team verloren gegaan). Hierdoor is een extra speeldag noodzakelijk geworden. Dit is 29 maart 2015 geworden. Door de toevoeging van dit team is wel het schema helemaal opnieuw gemaakt. Dit betekent ook dat thuiswedstrijden heel anders zullen zijn dan het eerste schema. De originele speeldagen zijn wel hetzelfde (+ 29 maart 2015 dus).

Een andere wijziging:

  • In Heren B2 Noord is de thuiswedstrijd van Squadraat 1 van 18 januari 2015 is verplaatst naar 11 januari 2015. De overige wedstrijden in deze poule blijven wel op 18 januari staan.

Wij wensen jullie een sportief en gezellig squashseizoen toe!