Summer Racket Festival Doubles 2014

summer-racket-festivalDe fanatieke squashspeler is zich er al jaren van bewust  dat Squash Zwolle het adres is voor grote en gezellige squashtoernooien. Hou je agenda in de aanslag want Zondag 29 Juni pakt squash Zwolle groots uit met de eerste editie van het Summer Racket Festival Doubles 2014.

Alleen met squashskills ga je het bij dit toernooi niet redden. Om kans te maken op deze felbegeerdere titel moet je minimaal bezitten over een flink portie zenuwen van staal ,vlugheid van een panter, conditie van een  beer, hardheid van een steenbok en de finesse van een houtworm. Maar wees niet gevreesd want de beklimming naar de top van de berg des eeuwige roem zal geen solo expeditie zijn. In een Team van 2 of 3 spelers ga je onder een strak blauwe hemel en stralende zon of Tl-balken de strijd aan tegen de andere gladiatoren en dit alles zal zijn in DUBBELVORM. Naar lang wikken en weggen is de 3 koppen tellende toernooicommissie tot de volgende 4 onderdelen gekomen:

SQUASH DUBBEL, VOETVOLLEY DUBBEL,
TAFELTENNIS DUBBEL en PADDLE TENNIS DUBBEL

Je speelt dus alle vier de onderdelen tegen 1 ander team. Het team dat na alle vier de onderdelen de meeste punten heeft gemaakt zal zegenvieren en doordringen tot de volgende ronde.  Het toernooi zal helemaal worden uitgespeeld dus genoeg wedstrijden voor iedereen.

Zonnebril op en smeer je bolletje al maar flink in met factor 50 want uniek aan dit toernooi is dat het grotendeels buiten plaats vind. Dus een en al sportiviteit binnen en buiten het centrum van Squash Zwolle.

De verbrandde calorieën kunnen aan het einde van de dag weer worden aangevuld met een heerlijke barbecue voor alle spelers en aanhang, terwijl jij moe en voldaan je buikje rond eet zal DJ Fendersoul voor de nodige zomerse klanken zorgen.

Dit alles voor het belachelijke mooie bedrag van 17,50 per persoon (inclusief barbecue en goodiebag)

Klinkt dit alles niet geweldig? Dat dacht ik! Ga naar toernooi.nl of mail naar stephan@squashzwolle.nl en schrijf je in! Graag bij opmerkingen je team naam doorgeven.