KPN Fries Open Dubbel

Poster KPN Fries Open Dubbel '13Na het succesvolle Open Fries Squash Kampioenschap (18de editie) van 15 september jl., volgt op zondag 20 oktober de 1ste editie van de ‘Iepen Fryske Squash Kampioenskippen Dubeld’.
Wellicht dat de titel voor veel niet-Friezen onuitspreekbaar is. Maar hopelijk schrikt de dubbele tongbreker hen niet af deel te nemen aan het Fries Open Dubbel.

Voor het dubbeltoernooi is Simon Bloemhof bereid gevonden squashcentrum De Stolp (Sneek) beschikbaar te stellen.
Met De Stolp beschikt ‘Fryslans aardichste dubeld-evenemint’ (Frieslands leukste dubbel evenement) over een prachtige locatie. En met Simon als gastheer zit het met de gezelligheid ook wel snor. Dus… komt allen: samen maken we er een mooi feest van.

Oh ja: je kunt tot vrijdag 18 oktober inschrijven op toernooi.nl

Het KPN Fries Open Dubbel wordt georganiseerd onder auspiciën van de Stichting Euregio Squash. Het toernooi is de mogelijke opmaat voor een Noordelijke Euregio Dubbel-competitie. In Sneek wordt onderzocht of er voldoende animo is.

Euregio nodigt belangstellenden uit om van gedachten te wisselen over het format. Daarbij kun je denken aan: periode van het seizoen, frequentie, in het weekeinde of niet, driehoekswedstrijd, samenstelling (verplicht spelers uit zelfde centrum?), sterkte, etc.

(P.S.: Voor de prijswinnaars die de tekst van het Frysk Folksliet niet kennen… mee-neurieën mag ook)