Weergave speelschema website

Naar aanleiding van de vele opmerkingen met betrekking tot de weergave van het speelschema op onze website, hebben er de afgelopen dagen de nodige aanpassingen plaatsgevonden.

Voor schermen met een schermresolutie met een breedte van 1280 pixels of meer zou het er nu uit moeten zien zoals onderstaand. Indien dit niet het geval is, kan het helpen om de browsergeschiedenis te verwijderen. In Microsoft Internet Explorer, Google Chrome en Mozilla Firefox kan dit door de toetsten SHIFT, CTRL en DEL tegelijkertijd in te drukken. Opera en Safari hebben hier geen sneltoets voor. Hier dient de keuze in het menu geselecteerd te worden.

Aan een oplossing voor een juiste weergave voor schermen met een breedte resolutie kleiner dan 1280 pixels wordt hard gewerkt. Excuses voor het ongemak.

printscreenspeelschema