Kennismaking dag RTC Zwolle

Beste clubeigenaar , squashleraar, ouders, jeugdsquashers

Kennismaking dag squash 2013Heeft u in uw ogen, nog enkele leuke spontane en enthousiaste jeugdspelers op uw club rondlopen? Die eens willen ervaren of ze het leuk vinden om een keer extra te trainen of te spelen?

Wij bieden deze mogelijkheid aan op zaterdag 24 augustus en zaterdag 21 september a.s. tussen 14 en 18 uur. Het trainingstijdstip wordt bepaald a.d.v. het niveau en of leeftijd ( tussen 9 en 23 jaar) Onze regiotrainers willen dan ook gebruik maken, om op deze dag, eens te kijken of er enkele kinderen zijn, die in aanleg en enthousiasme vaker willen komen trainen.

Sinds december 2011 hebben wij in Zwolle voor de regio Noord Oost Nederland een RTC opgericht in samenwerking met de SBN. Het Regio Training Centrum Zwolle verzorgd in eerste instantie 1 keer in de maand een extra training voor allerlei leeftijd categorieën. Sinds het bestaan van het RTC Zwolle hebben we onze talenten zien groeien. Dit heeft zelfs geleidt tot enkele Nederlandse Jeugd Kampioenen in de verschillende leeftijdscategorieën.

Op dit moment zijn er vijf regionale talentcentra door de Nederlandse Squash Bond ( SBN) benoemd: De andere vier RTC’s zijn gevestigd in Rotterdam, Hoofddorp, Den Bosch en Drachten.

RTC Zwolle staat onder leiding van Dagmar Vermeulen, voormalige Internationaal, Wispa speelster, speelster NL team en opleidster voor Squash leraar 3, namens de SBN.

Ook heeft RTC Zwolle als enige in Nederland een unieke samenwerking met de Landstede CSE Dit jaar gaan er al een vijftal spelers de combinatie maken van bijna elke dag trainen en hun school combineren. Voor meer informatie kunt u kijken op www.cse-zwolle.nl

Zaterdag 24 augustus en zaterdag 21 september zullen er de kennismaking dagen zijn voor het RTC. De kosten van deze regiotrainingen op de zaterdag zijn € 8,00 p.p. per training.

rtczwolleWilt u of uw kind eens een kijkje komen nemen , geef je dan op door een mail te sturen naar dagmargvermeulen@gmail.com geef hierbij de naam, leeftijd en club door. Indien u meer vragen heeft kunt u ook contact opnemen met ondergetekende.

Met sportieve groet,

Dagmar Vermeulen
Regiotrainster RTC Zwolle
06 – 17096467
dagmargvermeulen@gmail.com
Dobbe 69
8032 JX Zwolle
zwolle