Zaterdag 2 maart Junior Cup in Zwolle

juniorcupzwolleZaterdag 2 maart wordt er bij Squash Zwolle een Junior Cup toernooi georganiseerd. De junior cup is een internationaal jeugdtoernooiencircuit met 8 vooronders en een afsluitend finale weekend. De doelgroep is vanaf ongeveer 6 tot 23 jaar in Duitsland en Nederland.

De junior cup is van oorsprong een Duits initiatief van een aantal squash verenigen en centra. Sinds een aantal jaren zijn er ook voorrondes in Nederland. De meeste toernooien in Duitsland zijn net over de grens en dus voor de Nederlanders goed te bereizen.

De toernooien zijn geschikt voor beginnende en gevorderde squashers. Deze toernooien zijn voor de jeugdspelers dus de kans om een internationaal toernooi te spelen in eigen land.

Er wordt gespeeld in de volgende categorieën ( jongens en meisjes):

  • < 9 jaar ( bambini, aangepaste regels)
  • < 11 jaar
  • < 13 jaar
  • < 15 jaar
  • < 17 jaar
  • < 23 jaar

De jongere categorieën ( onder 9,11 en 13 jaar) beginnen om 10 uur de oudere jeugd ( onder 15, 17 en 23 jaar) beginnen afhankelijk van het aantal deelnemers 10 uur of rond 14 uur. Houd de site van de junior cup in de gaten, je ontvangt geen verdere mail meer.

De inschrijfkosten zijn € 10,00

Het zou leuk zijn als de Junior Cup in Zwolle goed vertegenwoordigt is met de jeugdspelers uit Nederland, dus schrijf je snel in. Aanmelden, klik hier om in te schrijven.

Tevens is zondag 14 april het TMG jeugdcircuit in Zwolle. Aanmelden, klik hier om in te schrijven.