Euregio hervat competitie

In de persconferentie van dinsdag 25 januari jl. heeft het kabinet de sportsector verder open gegooid. Uiteraard is Euregio hartstikke blij met dit nieuws. Want wat hebben we het gemist: lekker een balletje slaan op zondagmiddag, andere squashvrienden ontmoeten en gezellig na keuvelen onder het genot van een drankje. De Euregio competitie is een geweldige motivator om jezelf te verbeteren en doordeweeks nog harder je best te doen tijdens de training. 

Veel recreatieve squashers zijn pas net weer begonnen. Daarom bouwen wij een klein beetje tijd in, zodat squashers, centra en teamcaptains zich goed kunnen voorbereiden op de eerste serieuze krachtmeting. Euregio hervat de competitie op zondag 13 maart met de competitieronde die op die datum gepland stond.

Aangepast speelschema
Wedstrijden die volgens het schema op 13 maart en latere data gepland stonden, blijven gewoon staan. De tijdens de lockdown gemiste speelronden worden ingehaald op zondag 27 maart en zondag 24 april. De wedstrijd van zondag 3 april wordt verzet naar zondag 10 april. Het volledige -aangepaste- speelschema vind je terug op https://www.euregio-squash.nl/?page_id=1775