Nieuws mbt de competitie 2021/2022

Het heeft iets langer geduurd dan gepland maar we hebben op dit moment een poule indeling online staan voor het seizoen 2021/2022. Wat meteen opvalt is dat het aantal inschrijvingen achterblijft bij het aantal inschrijvingen dat we hadden voor corona. Dit heeft ons wat hoofdbrekens gekost maar we hebben dus nu wel een voorlopige poule indeling staan. We proberen er nog een paar teams bij te krijgen om de poules met een klein aantal teams nog aan te vullen. Hierover hopen we in de komende dagen nog uitsluitsel te krijgen.

We hadden aangekondigd dat de eerste speeldag op 3 oktober zou zijn. Dat gaat niet lukken en gezien de kleinere poules die we sowieso gaan krijgen dit jaar is het ook geen probleem om iets later te starten.

Voor nu vragen we elk team te checken in welke poule je zit en ons te laten weten of je je hierin kunt vinden. De poule indeling kun je op onze site vinden door hier te klikken (klik op “Teams” en zoek je team op door verschillende poules te selecteren, let op: de nummering van de teams kan anders zijn dan ze zijn ingediend omdat we de nummering in sommige gevallen moesten aanpassen). We hebben vele poules samen moeten voegen dus dat er in een poule wat verschillen zijn met betrekking tot de sterkte van de teams hebben we helaas niet kunnen voorkomen. Neem dit even mee als je gaat kijken in welk poule je zit.

Laat uiterlijk woensdag 6 oktober van je horen indien je probemen hebt met de poule-indeling. Het speelschema komt dan in het weekend van 9 en 10 oktober online.