Inschrijving seizoen 2021/2022 geopend

Na twee seizoenen zonder winnaars in de Euregio competitie gaan we het weer proberen! Op dit moment is het vaccinatieprogramma flink op stoom en neemt het aantal corona besmettingen flink af. We gaan er dan ook vanuit dat we in het seizoen 2021/2022 een volledige (normale) squashcompetitie kunnen draaien.

De inschrijving is daarom vanaf nu geopend. De inschrijving sluit op 15 september 2021. Inschrijven kan door naar onze website te gaan (https://www.euregio-squash.nl) en dan naar competitie => inschrijformulier. Daar kom je ook als je hier klikt.

Om alvast een indruk te geven van de speeldagen van het seizoen is hieronder weergegeven op welke dagen we kunnen spelen (weergegeven in groen) en welke dagen we zeker niet gaan spelen (weergegeven in rood). Tevens is aangegeven wat de voorkeurspeeldagen zijn (in de laatste kolom weergegeven met de text Speeldag 1, Speeldag 2 etc.). Of we op deze voorkeursspeeldagen ook daadwerkelijk gaan spelen hangt af van het aantal teams in een poule. In principe is elke dag weergegeven in groen een mogelijke speeldag.

Het speelschema zal uiterlijk 22 september 2021 online staan maar zeker is dat de eerste speeldag op 3 oktober 2021 zal zijn. Blokkeer die datum alvast in je agenda!

H