Euregio competitie 2020/2021 afgelast

Het zal waarschijnlijk voor niemand een grote verrassing zijn: we hebben besloten de competitie voor het seizoen 2020/2021 in het geheel af te gelasten. Op dit moment mag er nog niet in squashcentra worden gespeeld en voor eind maart zal hier zeker niets in veranderen. Ook al zou er vanaf april weer gespeeld mogen worden dan blijft er te weinig tijd over in dit seizoen om de competitie te spelen.

Zelfs als er binnenkort weer gespeeld mag worden, dan verwachten wij dat dit niet voor competities geldt in verband met de extra reisbewegingen die dit met zich meebrengt.

Wij hopen dat het seizoen 2021/2022 weer een seizoen zal zijn waarin we een volledige competitie af kunnen werken. De inschrijvingen die voor dit seizoen zijn gedaan komen in het geheel te vervallen. Wil je in seizoen 2021/2022 meespelen dan willen we je vragen om je opnieuw in te schrijven. Vanaf begin mei zal het mogelijk zijn om je team in te schrijven voor de competitie 2020/2021. De eerste wedstrijden voor het volgende seizoen zullen plaats gaan vinden vanaf oktober.