Nieuwe informatie met betrekking tot de competitie

Iedereen heeft in de afgelopen weken meegekregen wat de nieuwe maatregelen zijn rondom Covid-19. Concreet betekent dit dat er op dit moment geen competitiewedstrijden gespeeld mogen worden. Aan het einde van deze week verwachten we een update van de overheid maar gezien de cijfers rondom de besmettingen verwachten we dat de huidige regels nog wel een antal weken van kracht zullen bijven.

Anticiperend hierop hebben we besloten de competitie niet in november of december van start te laten gaan maar op z’n vroegst in januari 2021. De mogelijke speeldata die we eerder hebben gecommuniceerd blijven daarbij staan. Indien het ook niet mogelijk is om de competitie in januari te starten hebben we nog eenmaal de mogelijkheid om de start van de competitie naar maart te schuiven. De kleine poules die we dit jaar hebben zorgt ervoor dat we maar een beperkt aantal speeldagen hebben waardoor een start in maart nog mogelijk is. Mocht het zo zijn dat we ook in maart niet kunnen starten dan zullen we de gehele competitie voor dit seizoen schrappen.

Om meer duidelijkheid over de speeldata te geven zal het competitieschema om in januari te beginnen binnen twee weken online komen. Dit is dan uiteraard onder voorbehoud dat de competitie dan ook van start kan en mag gaan.