Eddy Struwer overleden

Afgelopen week is Eddy Struwer op 60 jarige leeftijd, na een kort ziekbed overleden.

Eddy was ruim 30 jaar actief binnen de squashsport en was voor veel squashers in Twente en omstreken een bekend gezicht. Zo heeft hij op een hoog niveau competitie gespeeld bij Racket en Fit in Borne en bij de Citadel in Enschede. 

In 2003 was Eddy nauw betrokken bij de oprichting van squashvereniging Dropshot, welke bij de Twentehallen in Enschede speelt. Eddy heeft door zijn enthousiasme er onder andere voor gezorgd dat Dropshot een van de grootste squashverenigingen in Overijssel is geworden. Tot voor kort gaf hij nog regelmatig les en speelde hij competitie.

Ter nagedachtenis aan Eddy en voor alles wat hij heeft betekend voor Dropshot zal squashbaan 9, de baan waar hij altijd les gaf, zijn naam krijgen. Tevens hebben we als vereniging zijn squashshirt ingelijst en hangt deze aan de muur. 

Eddy bedankt voor alles we gaan je missen!