Informatie seizoen 2020-2021

Alles loopt dit seizoen een beetje anders dan we gewend zijn. Normaal gesproken zouden we in deze dagen druk zijn met het maken van het competitieschema voor het seizoen 2020-2021 maar de gehele situatie rondom corona brengt de nodige onzekerheden met zich mee. Dat laat zich ook zien in het aantal inschrijvingen voor de competitie: in totaal hebben op dit moment 32 teams zich ingeschreven voor de competitie. 14 in Euregio oost en 18 in Euregio noord. Dat is iets meer dan de helft van de inschrijvingen die we in de afgelopen seizoenen hadden.

We weten dat er binnen een aantal teams nog onzekerheden zijn mbt inschrijving door de situatie rondom Corona. Daarom stellen we het volgende voor:

1) We verlengen de inschrijftermijn tot 1 oktober. De laatste dag waarop kan worden ingeschreven is 30 september.

2) We geven hieronder, aan het einde van dit bericht, alvast de speeldagen voor het komende seizoen. In blauw zijn dagen waarop gespeeld kan worden. Op de dagen in rood wordt zeker niet gespeeld, de reden waarom er op die dag niet wordt gespeeld wordt hierbij genoemd. Graag horen we van jullie of er nog speeldagen zijn die vrij moeten worden gehouden in verband met andere actviteiten die wij niet kennen. Let op: dit is dus een voorlopige lijst met speeldagen. Hier kunnen nog dingen in wijzigen.

3) Hoe we de competitie zullen spelen is op dit moment nog niet duidelijk. In de afgelopen twee seizoen hebben we deze zo opgezet dat we eindigden met play-off wedstrijden maar of we dat dit jaar ook weer gaan doen hangt sterk af van het aantal teams in de verschillende poules. We zullen jullie hier in de eerste dagen na 1 oktober over informeren.

4) Er wordt komende seizoen gespeeld volgens het SBN-wedstrijdsport protocol. Informatie hierover is hier te vinden.

Voorstel speeldagen seizoen 2020-2021 (blauw is mogelijke speeldag, rood is geen speeldag):

1 november
8 november

15 november, troon van het noorden
22 november
29
november
6 december, Sinterklaas weekend
13 december

20 december, Kerstvakantie
27 december, Kerstvakantie
3 januari, Kerstvakantie

10 januari
17 januari
24 januari
31 januari

7 februari, NK squash?
14 februari, NK squash?, Carnaval
21 februari, voorjaarsvakantie
28 februari, voorjaarsvakantie

7 maart
14 maart
21 maart
28 maart

4 april, Pasen
11 april
18 april
25 april

2 mei, mei-vakantie
9 mei, mei vakantie
16 mei, Hemelvaart weekend

23 mei
30 mei
6 juni
13 juni
20 juni
27 juni