Euregio competitie 2019/2020

Met de maatregelen die gisteren door de overheid zijn genomen, het verbod op bijeenkomsten/sportwedstrijden en het sluiten van sportaccommodaties tot 1 juni, is de hoop om de competitie nog dit jaar uit te kunnen spelen vervlogen. In Euregio Noord zouden er nog 3 wedstrijden moeten worden ingehaald en in Euregio Oost 2. Dit gaat allemaal niet voor de zomervakantie passen, zeker niet als er daarna ook nog play-off wedstrijden moeten worden gespeeld en de supercup wedstrijden in combinatie met het eindtoernooi staan gepland. De onzekerheid met betrekking tot wat er na 1 juni gaat gebeuren is ook nog ontzettend groot zodat het ook lastig is om verdere zaken te plannen.

Wij gaan ons nu beraden hoe we dit seizoen gaan afsluiten. Indien jullie suggesties hiervoor hebben houden we ons van harte aanbevolen! (stuur een mail naar info@euregio-squash.nl).

We zullen jullie via deze website op de hoogte houden van onze verdere planningen en besluiten. Voor nu:

Blijf gezond!