Update: Afgelasten alle competitiewedstrijden t/m 6 april.

Update: in een eerder bericht meldden we dat de competitie t/m 31 maart zouden worden stilgelegd. Die datum is in onderstaand bericht gewijzigd in 6 april (in overeenstemming met de landelijke richtlijnen).

Beste euregio squashers, het zal niemand zijn ontgaan dat er in de afgelopen uren veel is gesproken over het corona virus. De regering heeft de maatregelen om het virus in te dammen aangescherpt en dat betekent dat veel sportactiviteiten de komende weken niet door kunnen gaan. Zo heeft de SBN t/m 6 april alle (competitie)wedstrijden afgelast. Een link naar dit bericht is hier te vinden.

Ook het NOC/NSF ondersteunt de oproep van de regering om het aantal sociale contacten voor de komende tijd sterk te verminderen om op deze manier te proberen het virus de baas te worden. Een link naar deze text is hier te vinden.

Het bestuur van Euregio squash volgt de SBN en het NOC/NSF en heeft besloten om ALLE wedstrijden t/m 6 april af te gelasten. Voor Euregio Noord betekent dit dat de wedstrijden die staan gepland voor komende zondag 15 maart en 5 april NIET doorgaan. Naar vervangende speeldata zal worden gezocht en we zullen hier zo snel mogelijk op terugkomen.

Voor Euregio Oost betekent het dat de wedstrijden die staan gepland op 29 maart NIET doorgaan. Ook hier gaan we op zoek naar een vervangende datum.

Wij hopen op jullie begrip en medewerking.