Speeldata Euregio Seizoen 2019/2020

Beste Euregio Squashers,

We hebben de speeldata voor het seizoen 2019/2020 vastgesteld (zie laatste kolom onderstaand plaatje). Daar zijn nog de volgende opmerkingen bij te maken:

1) De speeldagen tot 1 januari liggen echt vast. Dat wil zeggen, als er niemand komt die grote bezwaren heeft tegen een van deze speeldagen dan worden deze heel snel definitief gemaakt.

2) De speeldagen na 1 januari liggen in principe ook vast maar het kan zijn, indien we bijvoorbeeld een poule van 11 teams gaan krijgen, dat we hier nog een speeldag aan toe moeten voegen. Echter, dit zal vlak na 1 september duidelijk worden. In ieder geval zullen eventuele extra speeldagen alleen worden gekozen uit de groen gemaakte data.

3) De datum van het eindtoernooi ligt nog niet geheel vast. Dit zal of ZATERDAG 6 juni worden of ZATERDAG 13 juni. De datum hangt af van de datum die wordt gekozen voor de NK dubbel. Het afgelopen seizoen had de NK dubbel overlap met onze play-offs en dat willen we het komende seizoen voorkomen. Hopelijk kan de definitieve datum van het eindtoernooi ook begin september worden bepaald.