Poule indeling online

Na flink wat mailen en bellen zijn we gekomen tot de pouleindeling zoals die nu online staat. Deze is te vinden op onze website. Klik hier om naar de pagina te gaan waar de indeling is te vinden. Selecteer  “Teams ” en vervolgens de poule die je wilt bekijken.

Het is de bedoeling dat het speelschema komende zondagavond 23 september wordt gemaakt en wellicht komt het dan ook al online. Het streven is om uiterlijk maandagavond 24 september het speelschema online te hebben.

In mei hebben we al via een mailing en een bericht op onze website laten weten wat de eerste 4 speeldata van dit seizoen zulen zijn. ter herinnering noem ik ze hier nog een keer:

7 oktober
4 november
25 november
16 december

Heb je nog vragen en opmerkingen over de pouleindeling neem dan zsm contact op met de competitieleider Marchel Bardis. Je kut Marchel het best telefonisch bereiken. Klik hier voor zijn telefoonnummer.