Einde seizoen met toernooi in Vorden

Met het eindtoernooi afgelopen zondag in Vorden is het Euregio squash seizoen 2017/2018 afgesloten. Met 21 spelers was het niet ons drukst bezochte toernooi maar zeker wel een van de gezelligste! Om 12.00 uur gingen de eerste spelers de baan op om hun wedstrijden te spelen. Het warme weer deed de bal goed stuiteren waardoor er hard gewerkt moest worden om een punt te scoren. Uitrusten tussen de wedstrijden door kon door lekker in de zon (of schaduw) op het terras te gaan zitten en hier werd ook veel gebruik van gemaakt.

Net voor 17.00 uur waren we klaar en kon iedereen gebruik maken van het buffet dat inmiddels klaar stond. Tijdens het eten werden eerst de prijzen van de competitie uitgereikt. Helaas waren alleen de winnaars van Oost Heren C1 (Vorden 1)  en Oost Heren D1 (Vorden 2) aanwezig om hun prijs in ontvangst te nemen.  Daarna konden de toernooiwinnaars hun prijs in ontvangst nemen die beschikbaar was gesteld door onze sponsor KEK squash.

De uitslag van het toernooi:

Heren B:

  1. Hessel Reekers

Heren C

  1. Marcel ten Voorde
  2. Bas helder

Heren D:

  1. Marc van der Most
  2. Joost den hartog

Dames D:

  1. Willy Nijman

Rest mij nog Squashcentrum Vorden en Anita te bedanken voor de gastvrijheid!

De inschrijving van het seizoen 2018/2019 zal z.s.m. worden geopend (het streven is 1 mei). Opgeven kan tot 1 september. In mei zullen we alvast, zoals we ook in de afgelopen jaren hebben gedaan, de mogelijke speeldagen van het seizoen publiceren. Voor 1 juni zullen we jullie in ieder geval de eerste twee speeldagen van het seizoen 2018/2019 laten weten zodat hier alvast rekening mee kan worden gehouden in jullie agenda’s.

Tot volgend seizoen!