Kampioenen seizoen 2017-2018 bekend!

De kampioenen van het seizoen 2017-2018 zijn bekend! In sommige poules was er duidelijk sprake van een duidelijke overmacht van het winnende team. In andere poules zat het allemaal heel dicht bij elkaar. De winnaars van het seizoen 2017-2018 zijn:

Noord Heren B1: CS Drachten H4

Noord Heren C1: Citadel Leeuwarden 1

Noord Heren D1: SCE-Fit Sports 1

Noord Heren E1: De Stadjershal 8

Oost Heren B1: Sports Planet/Bent Sports 1

Oost Heren C1: Indoor Sport Vorden 1

Oost Heren C2: Squash Ede 1

Oost Heren D1: Indoor Sport Vorden 2

Alle teams van harte gefeliciteerd!

De uitreiking van de kampioensschalen zal plaatsvinden na afloop van het eindtoernooi dat op 22 april zal worden gehouden in Vorden. Je kunt je hier nog opgeven voor dit toernooi voor het geval je dat nog niet hebt gedaan.

Tot ziens in Vorden!