Uitnodiging open Heinoos kampioenschap, zondag 25 maart 2018.

Beste squashvriend,

Inmiddels is het squashtoernooi uit Heino niet meer weg te denken uit het jaarlijkse squash seizoen, elk jaar weer een sportief feest, met de nodige gezelligheid. Het zou leuk zijn als je (wederom) mee wil doen. We mikken op 30 deelnemers. Vorig jaar waren we met 22. En we proberen weer veel te spelen. Dus ook als je verliest (waar je natuurlijk niet vanuit gaat…) speel je 5-6 potjes van 3 games. Elk punt telt, elke game telt.

Uit betrouwbare kring heb ik begrepen dat er animo is van minimaal 6/7 verschillende squash verenigingen. Ik heb weer een aantal nieuwe tallenten mogen ontdekken, bijvoorbeeld Marco Sneevliet en z`n team uit Rotterdam. Zou mooi zijn om naast een team uit Bergen op Zoom ook een team uit Rotterdam erbij te mogen ontvangen die de oosterlingen uit Deventer, Enschede, Hellendoorn, Zwolle en Heino proberen te verslaan. Je gaat spelen tegen bekenden maar zeker ook onbekenden. Niet je dagelijkse sparringspartner. Wie weet de heerschappij van Hellendoorn te doorbreken? Wellicht moeten we het wat zwaarder maken voor ze? Wat vinden jullie?
Paul / Iwan, we proberen het jullie weer moeilijk te maken. (de wedstrijdleiding verzint wel wat..)

Waar gaat het om: Om de EER, je mag jezelf kampioen noemen van Heino en omstreken mocht je weten te winnen.

Zie verslag vorig jaar: https://www.euregio-squash.nl/wordpress/?p=1291

Inschrijfkosten: 25 euro.

Wat krijg je er voor: een uitgebreide lunch met z`n allen aan 1 lange tafel, we leggen de wedstrijden stil! En een buffet aan het einde van de middag. De wedstrijden starten om 9.30 uur. De finale is ook echte een finale, sportief en gezellig tot het einde van de dag.

Adres:
http://www.vitalcentre.nl/contact/contact-heino

Inschrijven kan via:
http://tjois.nl/toernooi/admin/inschrijven/register.php?code=D5CKYGBwzqGsuxaSld89

Hopelijk tot de 25e!

Vriendelijke groet,
Jan-Willem Doosje.