Speeldata seizoen 2015-2016 (correctie)

Onlangs hebben we de (mogelijke) speeldata van het seizoen 2015-2016 gepubliceerd. Hierin is echter nog een foutje geslopen: de weekeindes van het NK zijn niet correct opgenomen. Het NK wordt in de weekeindes van 6-7 en 13-14 februari gehouden. In bijgevoegde schema is dit gecorrigeerd. Tevens houden we het weekeinde van 17 april vrij van competitiewedstrijden in verband met de mogelijkheid om een eventueel protest nog te kunnen behandelen voordat de uitreiking van de kampioensschalen plaatsvindt op het Euregio eindtoernooi.

Let op: onderstaande schema geeft aan welke zondagen we het komende seizoen Euregio competitiewedstrijden kunnen hebben. Het wil uiteraard niet zeggen dat je op al deze dagen moet spelen. Het streven zal zijn om alle teams op 13 september de eerste wedstrijden te laten spelen.

Indien je in onderstaande schema toch nog speeldata ziet staan waarop niet gespeeld kan worden stuur dan aub even een mailtje naar roelof.de.vries@euregio-squash.nl

Het Euregio eindtoernooi zal dit jaar worden gespeeld op zondag 24 april 2016 bij Squash Plus in Doetinchem. Na een paar jaar het toernooi op zaterdag te hebben gehouden gaan we nu weer terug naar de zondag om ook de mensen die op zaterdag moeten werken de kans te geven mee te spelen.

Speeldata_2015-2016_1