Inschrijving seizoen 2015-2016 geopend

Vanaf heden is het mogelijk om je team in te schrijven voor de Euregio competitie seizoen 2015-2016. Bij inschrijving schrijf je je team bij voorkeur in in de poule waar je, gezien de resultaten van vorig jaar, thuishoort. Ben je gepromoveerd, dan speel je een trapje hoger, ben je gedegradeerd dan kom je in principe uit in een lagere poule. De uiteindelijke indeling hangt af van het aantal inschrijvingen per poule en het kan zijn dat we hier bij het maken van de uiteindelijke indeling nog iets in moeten schuiven.

We zullen zo spoedig mogelijk de weekeinden waarin gespeeld zal worden publiceren. Insteek zal, net als vorig seizoen, zijn dat we alle vakanties (herfstvakantie, kerstvakantie en voorjaarsvakantie) vrij zullen proberen te houden van competitiewedstrijden.

Verder willen we er op wijzen dat het reglement helemaal opnieuw is bekeken en dat hier een aantal wijzigingen zijn gemaakt. De grootste wijzigingen zitten in de regels met betrekking tot teams die niet op komen dagen of teams die met onbekende spelers spelen.

We hopen dat er weer veel teams mee zullen doen in de komende competitie.

Een paar belangrijke data voor de komende tijd:

– Uiterlijk 10 juli staan de dagen waarop gespeeld gaat worden online.
– Inschrijven voor de competitie kan t/m 31 augustus 2015.
– Het streven is om op 2 september een voorstel voor de poule-indeling online te hebben.
– Op 3 september willen we graag de poule-indeling definitief maken.
– Uiterlijk 5 september zal het speelschema online komen te staan.

Klik om in te schrijven op deze link.