Speelschema seizoen 2017/2018 definitief.

Het speelschema voor het seizoen is definitief. Dit heeft iets langer geduurd dan normaal waarvoor onze excuses. Er waren nog een aantal complicaties in het schema die wat communicatie tot gevolg heeft gehad en dat heeft geleid tot wat vertraging.

De wijziging t.o.v de laatste update is:

  1. Alle wedstrijden die zouden worden gespeeld op 18 februari zijn verplaatst naar 11 februari. De reden hiervoor is dat het NK wordt gespeeld in het weekend van 18 februari. Normaal gesproken wordt het NK altijd in het tweede weekend van februari gespeeld maar komend seizoen wordt hier dus vanaf geweken. Het betrof hier alleen wedstrijden die in Euregio Noord werden gespeeld.
  2. In de competitie Oost is er nog een wissel geweest tussen twee teams: het team Sports Planet/Bent Sport 2 is verhuisd van de Heren B1 naar de Heren C1. Het team van Squash Plus 1 is van de Heren C1 naar de Heren B1 gegaan. In het schema is verder niets veranderd: alle wedstrijden die door Squash Plus 1 zouden worden gespeeld in de Heren C1 worden nu gespeeld door Sports Planet/Bent sport 2 en omgekeerd.
  3. In de Heren B1 wordt de vierhoekswedstrijd tussen Hellendoorn 1, Hellendoorn 2, Citadel 1 en Squash Plus 1 niet gespeeld op 15 oktober maar toch op 8 oktober.
  4. Ook de wedstrijd die op 15 oktober gepland stond tussen Squash Zwolle 3, Squash Zwolle 4 en Indoor Vorden 2 is verplaatst naar 8 oktober.

Wij gaan er van uit dat dit de laatste wijzigingen zijn in het schema.

maak er een mooi squashseizoen van!!!